“Слуга народу” Брагар порадив продавати собак, щоб мати змогу платити за ЖКП. ВІДЕО

 

Народний депутат Євгеній Брагар (“Слуга народу”) під час телеефіру запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити послуги ЖКГ, на які не вистачає пенсії і субсидії.

Про це нардеп заявив в ефірі телеканалу “112 Україна” у п’ятницю, 31 січня.

Літня жінка, яка додзвонилася в студію і представилася мешканкою села Аджамка Кропивницького району Кіровоградської області, запитала у присутніх нардепів, як їй прожити на пенсію 2 тисячі гривень за умови, коли доводиться сплачувати високі комунальні тарифи, особливо за газ і його транспортування.

Депутат Євгеній Брагар погодився, що в таких умовах “дійсно прожити важко”, але, за його словами, потрібно визначити, чи є у пенсіонерки ще яке-небудь майно. Він пояснив, що “особисто зустрічав ситуацію, коли жінка хотіла отримати субсидію, маючи кілька квартир”, і висловив думку, що “субсидія повинна формуватися в залежності від фінансового стану людини”.

У разі, якщо в пенсіонерки є собака цінної породи, Брагар припустив, що її можна продати і таким чином розплатитися за газ.

“Якщо собака елітної породи у дворі, то вона може її продати в будь-який момент і спокійно собі заплатити”, – сказав Брагар.

У відповідь на критичні реакції ведучого ток-шоу, а також колеги з “ОПЗЖ” Качного, депутат Брагар лише наполягав на версії з продажем собаки.

Відео (таймінг 56:30):

Читайте також:
“Слуга народу” Брагар подав у поліцію заяву на волонтерку, яка захищала мову в автобусі

Як інформувала “Новинарня“, 25-річний нардеп-киянин від “Слуги народу”, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Євгеній Брагар став відомий цього тижня, коли почав активно захищати інтереси російськомовних.
Брагар став на бік перевізника і водія в інцидент у автобусі,коли волонтерки Ярина Чорногуз та Анастасія Конфедерат, які поверталися з Луцька до Києва з похорону загиблого на Донбасі бійця 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ Миколи Сорочука, вимагали вимкнути показ російського серіалу та через незгоду водія і пасажирівбули змушені посеред траси вийти з автобуса.

29 січня депутат Брагар заявив, що звертається в Нацполіцію через дії “дівчат націоналістичного спрямування”.

Ярина Чорногуз у фейсбуці написала, що водій передзвонив їй та вибачився. Тоді ж стало відомо, що водіїв автобусу “Луцьк-Київ” звільнять.

Депутат Брагар подав депутатський запит до перевізника, вимагаючи поновити водіїв на роботі.

Євгеній Брагар – недавній студент і аспірант істфаку Київського національного університету, на виборах-2019 був членом Зе-команди, включений до виборчого списку партії “Слуга народу” під №76.

Читайте також:
14% українців витрачають на оплату компослуг більше половини доходу, – опитування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна