Водія, що висадив волонтерок із автобуса, звільнять

 

Водія автобуса, який відмовився на прохання госпітальєрки Ярини Чорногуз й волонтерки Анастасії Конфедерат вимкнути російський серіал, звільнять.

Як інформує “24 канал”, Чорногуз у середу, 29 січня, розповіла, що після скандалу їй дзвонив цей водій та попросив вибачення.

“Зранку цього дня мені телефонувала директорка фірми, просила вибачення і казала, що водіїв буде звільнено. На запитання, що вона може зробити, я відповіла, що мені компенсація і гроші взагалі не потрібні. Я попросила, щоби водій передзвонив мені. Мені цікаво було, чи сам водій зрозумів, що насправді відбулось. Він за кілька годин перетелефонував і попросив у мене пробачення”, – зазначила госпітальєрка.

“Мені було приємно, що, насамперед, це україномовна людина, але дивно, що так вийшло. Він пояснив, мовляв, був втомлений, другу добу в рейсі. Але також сказав, що цінує людей, які там (на фронті, – “Н”), він розуміє, що Росія є агресором і окупантом. Також сказав, що такого більше не повториться. І я йому за це дуже вдячна”, – розповіла Чорногуз.

Як писала “Новинарня“, інцидент трапився у ніч на 27 січня, коли волонтерки поверталися з Луцька до Києва з похорону загиблого на Донбасі бійця 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ Миколи Сорочука.

Через незгоду водія і пасажирів вимкнути російський серіал дівчата були змушені посеред траси вийти з автобуса.

Ярина Чорногуз є волонтеркою батальйону “Госпітальєри”, Анастасія Конфедерат служить в аеророзвідці.

Читайте також:
На Волині оголосили два дні жалоби за загиблим в ООС Миколою Сорочуком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна