На Волині оголосили два дні жалоби за загиблим в ООС Миколою Сорочуком

 

На Волині 24 і 25 січня оголосили днями жалоби за загиблим у зоні операції Об’єднаних сил 22-річним військовослужбовцем Миколою Сорочуком.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 23 січня, сповіщала пресслужба Волинської обласної держадміністрації.

“Розпорядженням голови Волинської облдержадміністрації 24 та 25 січня 2020-го року оголошено днями жалоби за загиблим в зоні проведення операції Об’єднаних сил волинянином-військовослужбовцем Миколою Сорочуком… Відповідно до даного розпорядження, на всій території Волинської області на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України”, – йдеться у повідомленні.

Загинув військовий 22 січня 2020 року під час виконання бойових завдань на позиціях в межах взводного опорного пункту від кулі ворожого снайпера.

Прощання із полеглим героєм сьогодні, 24 січня, у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька.

У суботу, 25 січня, відбудеться громадська панахида та поховання.

Як інформувала “Новинарня“, у середу, 22 січня, внаслідок ворожого снайперського обстрілу у зоні ООС на Донеччині загинув боєць 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Микола Сорочук.
Він – уродженець села Лище Луцького району на Волині. Йому було 22 роки.

Читайте також:
Усі загиблі на фронті 2019 року: згадаймо обличчя героїв

5 років від завершення оборони ДАПу: імена й фото всіх загиблих “кіборгів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна