Коронавірус діагностували ще в одного нардепа зі “Слуги народу”

 

У народного депутата від фракції “Слуга народу” Максима Перебийноса діагностували коронавірусну хворобу.

Про це повідомила заступниця голови фракції Євгенія Кравчук у коментарі LIGA.net увечері суботи, 13 червня.

За словами Кравчук, Перебийніс почувається нормально й лікується вдома на самоізоляції.

Як повідомила заступниця голови фракції, на поточному тижні комітет  Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, до якого входить інфікований нардеп, проводив засідання в режимі відеоконференції.

Проте попереднього тижня Перебийніс був у залі під час пленарних засідань. Тому тепер апарат ВР складає список осіб, з якими він контактував.

Максим Перебийніс – лікар-анестезіолог, обраний народним депутатом від 212-го округу в Києві (Дарницький район). На час обрання він працював завідувачем відділення у медичному центрі “Борис”.

Як писала “Новинарня“, раніше коронавірус виявляли і в інших народних депутатів. Так, один із перших в Україні випадків захворювання на COVID-19 був діагностований у нардепа Сергія Шахова (група “Довіра”, мажоритарник з Луганщини).

Згодом коронавірусну хворобу діагностували також у таких парламентаріїв, як Олександр Лукашев, Віталій Борт, Ігор Кисельов (усі – ОПЗЖ), Ганна Скороход та Сергій Рудик (позафракційні), Олег Мейдич (“Батьківщина”). У “Слузі народу” на COVID-19 перехворіли, зокрема, Руслан Горбенко, Валерій Божик та Володимир Ватрас.

За даними голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, станом на кінець квітня коронавірус було виявлено “в 10-15” народних депутатів.

Читайте також:
Фракція “Батьківщина” повністю пішла на самоізоляцію через хворого колегу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна