Фракція “Батьківщина” повністю пішла на самоізоляцію через хворого колегу

 

Фракція “Батьківщина” у повному складі відправилась на ізоляцію через діагностований коронавірус в одного із нардепів і не повернеться в сесійну залу, доки не отримає результатів тестування всіх членів.

Про це заявила заступниця голови парламенту Олена Кондратюк під час засідання  у середу, 20 травня, інформує Zaxid.net.

“Ви бачите, що сьогодні немає в залі однієї з фракцій. Це фракції “Батьківщина”. На жаль, один із наших колег, а саме Олег Мейдич захворів, у нього підтверджений коронавірус”, – заявила Кондратюк.

За її словами, всі депутати фракції пішли на самоізоляцію. Поки не проведуть тестування кожному з депутатів, і не буде рішення про те, що вони всі здорові, народні обранці не повернуться на роботу.

Перший заступник голови Комітету з питань аграрної та земельної політики, народний депутат Олег Мейдич у 2019 році був обраний до Верховної Ради 9-го скликання за виборчим округом №18 (Вінницька область) від ВО “Батьківщина” як член партії.

Нагадаємо, нещодавно в Україні набув чинності закон про масове тестування на COVID-19.

Читайте також:
“Знецінює внесок воїнів”: “Юрсотня” розкритикувала ухвалений Радою закон про страхування медиків від COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна