У ще одного народного депутата діагностували коронавірус, – ЗМІ

 

У депутата фракції “Опозиційна платформа – За життя” Олександра Лукашева діагностували коронавірус, у Руслана Горбенка зі “Слуги народу” ще перевіряють тест.

Таку інформацію надали в понеділок, 23 березня, співрозмовники журналістів “Української правди” у депутатському корпусі.

“Експрес-тести (Лукашева) були негативні, ПЛР (тест методом полімеразної ланцюгової реакції – ред.) підтвердив”, – сказало джерело.

Перші тести Лукашева були негативні, однак у неділю, 22 березня прийшло підтвердження про коронавірус із останнього забору біоматеріалу.

Минулого тижня депутат ОПЗЖ мав температуру, зараз почувається краще.

На позачерговому засіданні Верховної Ради 17 березня Лукашева не було. Востаннє він був на освітньому комітеті 10 березня.

Депутата Горбенка поставили на ще одне дослідження, його перевіряють.

За даними Сергія Лещенка, 14 випадків коронавірусу, виявлених у Києві, – це пасажири одного літака, який прилетів із Женеви.

Серед пасажирів була група осіб, які святкували 8 березня на елітному гірськолижному курорті Куршевель (Франція).

Як повідомив hromadske в.о. директора Київського лабораторного центру МОЗ Сергій Чумак, із 14 нових випадків у Києві – більшість на самоізоляції і почуваються нормально.

Усі вони повернулися з подорожей в Іспанію, Німеччину, Швецію і Емірати. Ще троє відпочивали на курорті Куршевель у Франції.

За інформацією Лещенка, серед цих трьох був і депутат ОПЗЖ Сергій Шахов, у якого вперше серед депутатів діагностували коронавірусне захворювання COVID-19.

Нагадаємо, Шахова госпіталізували з пневмонією. Він заявляв, що заразився в Україні.

Лабораторний тест члена депутатської групи “Довіра” Сергія Вельможного на коронавірус показав негативний результат, а в його сина був позитивний.

Як інформувала “Новинарня“, 18 березня стало відомо, що в народного депутата України Сергія Шахова виявили коронавірус.  8-11 березня він перебував у Франції.

Читайте також:
Директор газового бізнесу “Нафтогазу” Фаворов заразився коронавірусом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна