Директор газового бізнесу “Нафтогазу” Фаворов заразився коронавірусом

 

Директор з інтегрованого газового бізнесу “Нафтогазу” Андрій Фаворов заразився коронавірусом.

Про це його батько Михайло Фаворов сказав у п’ятницю, 20 березня, в ефірі російської радіостанції “Ехо Москви”.

“Поки я був у Туреччині мій син знаходився тут у нас вдома в Атланті, а потім полетів на роботу в Україну. Він працює в Україні. Ми не можемо точно сказати, в якому з двох літаків, в якому аеропорту чи де відбулося зараження, але якщо він прилетів в середу до Києва, то в суботу він відчув нездужання, відчув, що у нього піднялася температура, поміряв, було близько 38-ми, і почався ось цей дуже характерний сухий гавкаючий кашель“, – розповів Михайло Фаворов.

Він додав, що в понеділок Андрій Фаворов пройшов тест на коронавірус. Він виявився позитивним.

На наступний день захворіла дружина топ-менеджера Нафтогазу — засновниця компанії Magonova & Partners Анастасія Магонова.

“Можна вважати, що сьогодні вони вже перший день без температури, без кашлю. Поступово одужують”, — сказав батько топ-менеджера Нафтогазу.

Сам Андрій Фаворов записав відеозвернення, в якому розповів, що тиждень тому у нього з’явився кашель.

Температура піднялася до 37,5.

“Відповідно до рекомендацій і внутрішнього протоколу “Нафтогазу” самоізолювався. Сиджу вдома, не ходжу і мінімізую контакт з усіма, з ким можна і не можна. Відчуваю себе чудово, тільки нудно. Планую ще тиждень так просидіти до того моменту, коли всі питання будуть зняті”, – сказав Фаворов.

Фаворов очолює інтегрований газовий бізнес Нафтогазу з кінця 2018 року. До цього він був директором і керівним партнером компанії Енергетичні ресурси України (ЕРУ).

Читайте також:
В Україні перша людина одужала від коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна