Резніков заявив про 12 сценаріїв розвитку подій в ОРДЛО

 

У розвитку подій щодо окупованого Донбасу є близько 12 сценаріїв.

Про це заявив віцепрем’єр-міністр з питань реінтеграції окупованих територій, представник України на переговорах у Мінську Олексій Резніков, інформує видання “Новини Донбасу”.

“Все залежить від сценаріїв розвитку подій, які будуть і можуть відбуватися. Вони дуже різні, залежать від різних факторів, і на жаль, не всі вони залежать від України”, – підкреслив міністр.

За його словами деокупація “може відбутися протягом року, а може і не відразу”.

“І в залежності від цього, ми готуємося до різного розвитку подій: короткострокові, середньострокові, довгострокові. У мене в голові сьогодні близько 12 сценаріїв розвитку подій. Від негативних до позитивних”, – сказав Резніков.

Раніше голова офісу президента Андрій Єрмак заявив, що влада хоче досягти миру на Донбасі і повернути окуповані території до кінця року, але водночас має план “Б”.

Як інформувала “Новинарня“, президент Володимир Зеленський сказав, що Україна може вести переговори з представниками тимчасово окупованих територій Донбасу на рівні Тристоронньої контактної групи в Мінську за умови, що вони мають лише українське громадянство.

Читайте також:
Кулеба та Єрмак проведуть у Берліні переговори по Донбасу, – ЗМІ

Росія витрачає на окупацію Донбасу $5 млрд на рік, – Резніков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна