Командування ООС прокоментувало факап поліції зі “схроном” зброї УДА, переданої до ССО

 

Командування операції Об’єднаних сил на Донбасі прокоментувало скандал, який виник після того, як поліція і прокуратура нібито виявили великий схрон із незаконною зброєю в одного з підрозділів на Донбасі. При тому що йдеться про озброєння, передані Українською добровольчою армією в 3-й полк спецпризначення ССО ЗСУ.

“Два місяці тому спільною комісією у складі представників Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, військової контррозвідки Служби безпеки України та інших правоохоронних органів обліковано озброєння і техніка, що знаходилися на об’єкті, який прийнято під охорону.

Днями на зазначений об’єкт, на якому зберігається озброєння і техніка, допущено за рішенням суду в рамках іншого кримінального провадження представників прокуратури та Національної поліції”, – сказано в пресрелізі, поширеному ввечері в четвер, 30 квітня.

Заходи щодо встановлення приналежності озброєння і техніки Збройним Силам України тривають. Даний об’єкт перебуває під охороною військових.

Закликаємо представників пресслужб правоохоронних органів та журналістів перевіряти інформацію перед оприлюдненням, не допускати поширення чуток та викривлень фактів”, – зазначено в повідомленні пресцентру штабу ОС.

Читайте також:
Поліція сфальсифікувала кримінальну справу щодо великого схрону зі зброєю на Донеччині, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна