Київські динамівці привезли до шпиталю передачі для поранених бійців ООС. ВІДЕО

 

Футболісти та працівники ФК “Динамо” Київ” передали в Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” клубне екіпірування, взуття, харчі й солодощі для поранених бійців.

Про це благодійну акцію, що відбулася в суботу, 25 квітня, повідомила пресслужба столичного футбольного клубу.

Зазначається, що з ініціативи президента ФК “Динамо” Ігоря Суркіса Головний військовий клінічний госпіталь МО України відвідали футболісти першої команди Георгій Бущан, Олександр Караваєв та Володимир Шепелєв, а також представники динамівського фан-клубу.

Вони привезли бійцям кросівки, спортивні костюми, футболки, шорти, шкарпетки, харчові продукти, зокрема соки, чай, каву, цукор, печиво та інші солодощі.

Про передачу для центрального шпиталю динамівців попросили після того, як днями сюди прибула нова партія поранених.

Хоча через карантинні обмеження динамівці всередину госпіталю не потрапили, проте передали речі й продукти через волонтера Наталію Юсупову.

Також футболісти також залишили автографи на прапорі з динамівською емблемою, який разом з іншими подарунками передали бійцям АТО.

Фото: пресслужба ФК “Динамо Київ”

Гравці записали відеозвернення до бійців, у якому висловили їм підтримку, побажали найшвидшого одужання та запросили їх на матчі “Динамо”, коли закінчиться карантин.

“Ми, футболісти, завжди підтримуємо акції, які проводить клуб, – сказав воротар Георгій Бущан. – Звичайно, така допомога бійцям необхідна. На жаль, ми сьогодні не можемо потрапити до корпусу шпиталю у зв’язку з карантином. Але головне – що ми передамо їм все необхідне, і таким чином вони відчують нашу моральну підтримку”.

“Скільки разів ми до них приходили, бачимо, що під час цих візитів у них завжди наплив позитивних емоцій. Бажаємо хлопцям швидкого одужання!” – зазначив голкіпер.

У клубі нагадали, що вже не вперше цього року передають до ГВКГ речі, продукти та атрибутику для поранених військових. Попереднього разу таку допомогу надавали два тижні тому.

Читайте також:
Футболісти “Динамо” провідали звільнених моряків у лікарні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна