У Києві “Динамо” передало в госпіталь допомогу для поранених військових

 

У четвер, 9 квітня, представники ФК “Динамо” передали в Головний військовий клінічний госпіталь допомогу для поранених захисників України, що повернулися з фронту і проходять там лікування та реабілітацію.

Як повідомили у пресслужбі клубу, мова йде про спортивні костюми, куртки, футболки, кросівки, сумки, а також продукти харчування та засоби особистої гігієни.

“Динамо” допомагає хлопцям, які перебувають на передовій і повертаються звідти. Клуб дізнається у волонтерів, яка допомога необхідна, і передає її в лікарню. Днями до військового госпіталю прибув новий борт із пораненими бійцями з ООС, тому ми звернулися до волонтерів, щоби дізнатися, яка допомога потрібна”, – розповів очільник фанклубу “Динамо” Сергій Михайленко.

Також Михайленко передав захисникам України слова підтримки від київського “Динамо” і побажав якнайшвидшого одужання.

Цього тижня Національний військово-медичний клінічний центр “Головний військовий клінічний госпіталь” прийняв нову групу поранених бійців із фронту, серед них багато військовослужбовців мають важкі поранення.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно колишній тренер збірної України, “Дніпра”, “Металіста” і “Карпат”, а нині – голова комітету національних збірних Української асоціації футболу Мирон Маркевич пожертвував велику суму на підтримку поранених військовослужбовців.

Читайте також:
Хто думає, що коронавірус – це жарт, той ідіот, – Малиновський

АДвоКАТ: вболівальники “Динамо” вивісили на стадіоні банер з портретом Медведчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна