АДвоКАТ: вболівальники “Динамо” вивісили на стадіоні банер з портретом Медведчука

 

Уболівальники київського футбольного клубу “Динамо” під час матчу 7-го туру Української Прем’єр-ліги з чернігівською “Десною” вивісили банер із зображенням одного з лідерів партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука.

На банері зображено фото Медведчука з підписом “Адвокат” і виділеними складами “ад” і “кат”, повідомляє “Трибуна“.

Матч відбувся на НСК “Олімпійський” у Києві в неділю, 15 вересня.

“Динамо” поступилося “Десні” з рахунком 1:2.

Нинішній нардеп Віктор Медведчук – давній політичний партнер Григорія Суркіса, брат якого, Ігор Суркіс, є власником ФК “Динамо”.

Як відомо, український поет і дисидент Василь Стус у вересні 1980 року був засуджений до 10 років примусових робіт і 5 років заслання. Він помер у ніч на 4 вересня 1985 року в таборі особливо суворого режиму в с. Кучино Чусовського району Пермської області.

На судовому процесі Медведчук був адвокатом Стуса. Згідно з архівними матеріалами, він підтримав обвинувачення і визнав вину свого підзахисного за нього самого.

Читайте також:
Медведчук подав у суд на Кіпіані через книгу про Стуса

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна