Рада міняє маски: розгляд закону про ринок землі поновили, у Шуфрича бенефіс

 

Народні депутати України на позачерговому засіданні парламенту ввечері в понеділок, 30 березня, продовжили розгляд законопроєкту про продаж землі сільськогосподарського призначення.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Ми переходимо до останнього питання на сьогоднішньому позачерговому засіданні. Це питання №2178-10 – проєкт закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення в другому читанні”, – повідомив перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Депутати продовжили розгляд із поправки №3299.

Автор поправки, народний депутат із фракції “Опозиційна платформа – За життя” Нестор Шуфрич нагадав, що фракція вимагає розгляду цього законопроекту лише після проведення Всеукраїнського референдуму про введення ринку землі.

Шуфрич також наголосив, що рішення про ухвалення законопроекту на позачерговому засіданні парламенту суперечить Конституції України та не є легітимним, і може стати причиною звернення до Конституційного Суду.

Також нардеп від ОПЗЖ попросив змінити депутатам маски, у яких вони перебувають із 14:00 у будівлі парламенту.

Читайте також:
62% українців проголосували би проти відкриття ринку землі, – соціологія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна