В Іспанії за добу від коронавірусу померли понад 760 осіб

 

Число померлих внаслідок коронавірусу в Іспанії зросло до 4858. За останню добу померли 769 осіб, що є негативним рекордним показником смертності за один день.

Про це у п’ятницю, 27 березня, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на El Pais.

Два іспанські епіцентри поширення вірусу також побили свої найгірші показники: у Мадриді за один зафіксували 322 смертей, тоді як Каталонія зафіксувала 208.

Загальна кількість заражених вірусом людей зросла до 64 059 осіб. Цифри, однак, вказують на те, що кількість нових інфекцій може сповільнюватися, тому що за минулу добу кількість інфікованих зросла на 14%, тоді як днем раніше зростання складало 18%, а позавчора – 20%.

Також відзначається, що від коронавірусу вилікувалися 9357 людей, а це майже вдвічі більше, ніж померли.

Як інформувала “Новинарня“, іспанські органи охорони здоров’я повертають китайському виробнику велику партію швидких тестів на діагностування коронавірусу, адже вони виявилися ненадійними.

Нагадаємо, за 24 години 20-21 березня в Італії було зафіксовано 793 летальні випадки серед хворих на COVID-19.

Читайте також:
Прем’єр Британії Борис Джонсон заразився коронавірусом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна