Місяць тому вбили бізнесмена Старицького: ексглаві МЗС Кожарі досі немає підозри

 

Денис Казанський
журналіст, блогер

(FB)

Місяць. Минув місяць із дня вбивства Сергія Старицького в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари. За цей час ні Кожарі, ні його дружині Марині Козерод так і не було пред’явлено підозру. Давно вже проведені слідчі експерименти. По шести з них вже є висновки, а підозри досі немає. Вбито людину, але ніхто не затриманий.

За моїми даними, за тими висновками експертиз, які вже є, встановлено, що на одязі Марини Козерод є сліди продуктів пострілу. У покійного Старицького таких слідів не було. Також один із поліцейських, який відразу прибув на місце злочину, розповів, що Леонід Кожара намагався взяти вбивство на себе, але Козерод заборонила йому це робити. Ці свідчення є в матеріалах справи. Незрозуміло, чого ще не вистачає правоохоронцям для вручення підозри…

До слова, дружина Кожари вже має судимість. 16.06.2016 Марина Козерод була засуджена вироком Печерського райсуду Києва за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 185 КК України за крадіжку сукні в магазині “Зара”.

Як і раніше, мовчать і всі відчайдушні “борці за справедливість”, які вимагали посадити [громадського активіста Сергія] Стерненка (який при самозахисті вбив нападника в Одесі – “Н”). Ніхто з них чомусь не вимагає притягнути до відповідальності Кожару й Козерод, в будинку яких був убитий Старицький. Дивно, чи не так? Активіст з Одеси у всіх поперек горла, а цілого ексміністра ніхто не помічає. Убив і вбив.

До речі, пора б уже якось коментувати цю справу і юридичній компанії “Міллер”, яка за неї взялася. Як справи, хлопці? Які новини?

Читайте також:
У Старицького в домі Кожари стріляли з кількох метрів, – друзі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна