У Старицького в домі Кожари стріляли з кількох метрів, – друзі

Сергій Старицький

 

Київський бізнесмен, гендиректор рекламно-маркетингового холдингу Atlantic Group Сергій Старицький, тіло якого виявили в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари, не міг накласти на себе руки і, ймовірно, був застрелений із відстані кількох метрів.

Про це 22 лютого написав у соцмережі його друг, підприємець, колишній президент телеканалу “Тоніс”, ексголова Федерації боксу України Володимир Костерін.

“Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Бо це неправда. Інформація, що надходить від експертів, – іншого роду: стріляли з трьох-п’яти метрів“, – повідомив Костерін.

За його словами, у Старицького було багато “планів щодо розвитку бізнесу і нових проєктів”.

У свою чергу брат загиблого Юрій Воловик повідомив, що вони з Сергієм збиралися разом відзначати “свято” 23 лютого наступного дня, та попросив не вірити ЗМІ, які пишуть про самогубство чи необережне поводження зі зброєю.

Воловик також переповідає інформацію про постріл із відстані не менше ніж три метри.

Як відомо, Сергій Старицький із 1992 року займався рекламною та видавничою справою, свого часу був главою компанії “Перехід-media”, президентом хокейного клубу “Сокіл”, керівником департаменту міжнародних зв’язків Держтелерадіо України, входив до керівництва телеканалу “Інтер”.
Його знайшли мертвим увечері 22 лютого в будинку ексміністра закордонних справ України часів Януковича Леоніда Кожари в селі Чайки під Києвом.
Деякі ЗМІ писали, що Старицький і Кожара влаштували застілля, після чого гостя знайшли застреленим із пістолета Кожари.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна