“Коронавірус_інфо”: МОЗ запустив канал сповіщень через Viber

 

Міністерство охорони здоров’я України у зв’язку з епідемією коронавірусу розширює майданчики комунікації та створює офіційну Viber-спільнотуКоронавірус_інфо”, де буде публікувати актуальну й достовірну інформацію від відомства про ситуацію щодо поширення коронавірусу в країні.

Про це в суботу, 21 березня, повідомила пресслужба МОЗ.

Майданчик авторизований компанією Rakuten Viber.

Через цей месенджер будуть розсилати in-app сповіщення всім зареєстрованим в Україні користувачам.

Щоб долучитися до спільноти, переходьте за посиланням https://vb.me/covid19_ua 

“МОЗ України буде публікувати останні новини та дані про коронавірус в Україні, кількість випадків зараження, а також розповідатиме про запобіжні заходи, яких варто дотримуватися у період карантину. Це єдина верифікована і підтверджена спільнота  Міністерства охорони здоров’я у Viber, в якій буде публікуватися достовірна інформація з офіційних джерел МОЗ України”, – зазначили в МОЗ.

Міністерство охорони здоров’я  закликає споживати інформацію лише з надійних джерел. Усі оперативні дані, рекомендації та інструкції оперативно надаються на офіційних сторінках МОЗ:

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна