Виконувачем обов’язків міністра енергетики призначили Віталія Шубіна

 

Уряд уповноважив першого заступника міністра енергетики та захисту довкілля України Віталія Шубіна на тимчасове виконання обов’язків міністрів.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні Кабміну у вівторок, 10 березня, повідомляє “Урядовий портал”.

38-річний Віталій Шубін працював першим заступником міністра енергетики та захисту довкілля України з листопада 2019 року.

Закінчив у 2004 році Київський університет туризму, економіки і права за спеціальністю “Правознавство”, кваліфікація – юрист, та у 2011 році Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю “Державне управління”, кваліфікація – магістр державного управління.

Як інформувала “Новинарня“, на позачерговому засіданні ВР 4 березня депутати відправили у відставку уряд Олексія Гончарука. Новим прем’єр-міністром України призначено Дениса Шмигаля. Також Рада затвердила новий склад Кабміну з численними вакансіями.

10 березня уряд тимчасове виконання обов’язків міністра освіти і науки України поклав на Юрія Полюховича.

Також Кабмін призначив в.о. міністрів економіки та культури, молоді та спорту.

Читайте також:
Нового міністра спорту Гутцайта підозрювали у мільйонних розкраданнях

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна