Уряд призначив виконувача обов’язків міністра економіки

 

За рішенням уряду на першого заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Павла Кухту тимчасово поклали виконання обов’язків глави Мінекономіки.

Про це посадовець у вівторок, 10 березня, повідомив у фейсбуці.

“Для нашої команди важливо, щоб зміни та реформи, які нам вдалося запустити за 6 місяців роботи (а це ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), не пропали безслідно та продовжувалися на благо народу України. Зі свого боку, ми докладемо максимум зусиль для того, щоби процес зміни уряду ніяким чином не позначився на злагодженості та якості роботи міністерства та пройшов непомітно для наших громадян, а всі напрацювання були передані наступникам”, – написав Кухта.

 

Як інформувала “Новинарня“, на позачерговому засіданні ВР 4 березня депутати відправили у відставку уряд Олексія Гончарука. Новим прем’єр-міністром України призначено Дениса Шмигаля. Також Рада затвердила новий склад Кабміну з численними вакансіями.

Читайте також:
Уряд призначив виконувача обов’язків міністра освіти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна