Чоловік, що вчинив самопідпал під офісом президента, перебуває в реанімації

 

Мешканець Сумщини, який 26 лютого вчинив самопідпал біля офісу президента у Києві, перебуває у реанімаційному відділенні, але опіки не загрожують його життю.

Як передає “Новинарня” у четвер, 27 лютого, про це повідомила прессекретарка президента Юлія Мендель у коментарі “Українській правді”.

“Постраждалий перебуває у реанімаційному відділенні. Чоловік поводиться активно, говорить. Опіки не загрожують життю, йому роблять усі потрібні процедури задля якнайшвидшого одужання”, – сказала Мендель.

Також вона додала, що стосовно земельного питання, яке намагається вирішити постраждалий Олександр Бурлаков (розпаювання земель ДСП “Луч” ВАТ “Білопільський машинобудівний завод”) офіс президента України направив запит до Національної поліції та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру з проханням у межах компетенції розглянути порушені заявником питання.

Офіс президента звернувся до Сумської ОДА з проханням всебічно розглянути звернення Бурлакова, і в разі виявлення порушення його прав вжити заходів до їх поновлення.

Як інформувала “Новинарня“, 26 лютого під офісом президента чоловік вчинив самопідпал. Свій вчинок він поясним тим, що “влада його не чує”.

Читайте також:
“Геть Аваковірус!”: на акції під ОП з вимогою відставки Авакова сталися сутички з поліцією. ФОТО, ВІДЕО

Зеленський: Проти ринку землі й евакуйованих із Китаю протестували ті ж люди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна