“Мене не чує влада”: чоловік, що вчинив самопідпал на Банковій, пояснив свій вчинок

 

У середу, 26 лютого, під офісом президента чоловік вчинив самопідпал.

Як передає “Новинарня” з посиланням на “Еспресо”, він назвався Олександром Бурлаковим і заявив, що “влада його не чує”.

“Мене не чує влада. Безвладність, корупція”, – сказав чоловік.

Журналісти на місці події запитали, яким чином його торкнулися ці проблеми.

“Земля. Земля, яку вкрала сільська рада разом з Держземкадастром. Білопілля, Сумська область, село Новоіванівка.  Нам не дали розпаювати. Вони вкрали усі документи . Вони на цьому наживаються. Я вже сюди не перший раз приїжджаю і все марно. Кабінетне “крисячество”’ не дає нам вирішувати наші питання. Немає закону. У них закон – гроші. Куди я тільки не звертався. Я не бачу виходу і тому так і вчинив”, – сказав чоловік.

Також чоловік додав, що почуває себе дуже погано, а також зазначив, що сам облив себе бензином і не заподіяв нікому шкоди, він хотів, щоб його почули.

Як писала “Новинарня“, 6 лютого у Верховній Раді народні депутати влаштували масові бійки через можливе голосування за законопроєкт про ринок землі. Згодом при заблокованій президії почався розгляд у другому читанні проєкту закону №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні. Нардепи планують обговорити всі чотири тисячі правок до закону про землю.

Читайте також:
“Геть Аваковірус!”: на акції під ОП з вимогою відставки Авакова сталися сутички з поліцією. ФОТО, ВІДЕО

Зеленський: Проти ринку землі й евакуйованих із Китаю протестували ті ж люди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна