На Луганщині від кулі снайпера загинув солдат 72 омбр Ігор Хімічук

 

У четвер, 16 січня, внаслідок ворожого обстрілу на Луганщині від кулі снайпера загинув військовослужбовець із лав 72-ї окремої механізованої бригади Чорних Запорожців ЗСУ старший солдат Ігор Хімічук.

Про це у п’ятницю, 17 січня, повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

“У День пам’яті захисників Донецького аеропорту, внаслідок снайперського обстрілу противником загинув військовослужбовець, водій відділення забезпечення Чуднівського РВК Житомирської області, допущений до виконання службових обов’язків в 72-гу окрему механізовану бригаду імені Чорних Запорожців, старший солдат Ігор Хімічук”, – йдеться в повідомленні голови ОДА у феййсбуці.

У Чуднівській ОТГ оголосили триденну жалобу. Відповідне розпорядження від 17 січня опубліковане на сайті Чуднівської громади.

Ігор Хімічук народився 7 червня 1990 року. Він служив водієм відділення забезпечення Чуднівського РВК, відряджений до 72 омбр.
У Чуднівському райвійськкоматі проходив службу з 2018 року, раніше служив у 81 оамбр.

У 29-річного воїна залишились мати, дві сестри, дружина та маленький син.

Як відомо, 72 омбр воює в районі Золотого на Луганщині.
Старший солдат Хімічук загинув поблизу села Новозванівка Попаснянського району внаслідок пострілу ворожого снайпера з напрямку тимчасово окупованого смт Калинове.

Нагадаємо, 16 січня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув.

За даними “Новинарні“,  Ігор Хімічук – п’ята бойова втрата Об’єднаних сил у 2020 році.

5 січня старший солдат Сергій Рацун, механік-водій із 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”, загинув від кулі снайпера біля села Жолобок на Луганщині.

Також 5 січня внаслідок підриву авто на міні в районі Хутора Вільний на Луганщині загинув боєць 130-го розвідбатальйону Сергій Дичек.

10 січня внаслідок ворожого обстрілу в зоні ООС на Донеччині загинув боєць 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу Микола Довженко.

15 січня біля Авдіївки від кулі снайпера загинув боєць 92 омбр Олексій Кучкін.

Читайте також:
Усі загиблі на фронті 2019 року: згадаймо обличчя героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна