Унаслідок підриву на міні під Золотим загинув розвідник Сергій Дичек із Хмельниччини

 

Стало відоме ім’я військовослужбовця, який загинув від підриву на міні в Луганській області 5 січня. Це 48-річний Сергій Дичек із Волочиська Хмельницької області.

Ім’я полеглого назвала координаторка центру допомоги учасникам АТО у Хмельницькій області Наталя Дзекар, передає місцеве видання “Є“.

Відомо, що Сергій Олександрович Дичек народився 20 липня 1972 року. Служив у 130-му окремому розвідувальному батальйоні, воював на Донбасі понад п’ять років.

У Сергія Диченка залишилися дружина, яка мешкає з двома синами у селі Богданівка Волочиського району, та старенька матір.

Як інформувала раніше “Новинарня” з посиланням на пресцентр штабу ООС, неділю, 5 січня, в районі населеного пункту Золоте-4 на Луганщині підірвалася на міні вантажівка українських військових ГАЗ-66 унаслідок наїзду на невідомий вибуховий пристрій (ймовірно, протитанкову міну ТМ-62). Автомобіль “здійснював заходи логістичного забезпечення”.
Унаслідок вибуху один військовослужбовець загинув, ще один отримав тяжкі поранення.

За даними ЗМІ, у важкому стані перебуває боєць з Рівненщини, що перебував у машині.

Сергій Дичек – перша бойова втрата 2020 року.

Читайте також:
Доба ООС 4 січня: чотири обстріли, два бійці підірвалися на міні

Усі загиблі на фронті 2019 року: згадаймо обличчя героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна