Доба ООС: чотири обстріли, два бійці підірвалися на міні

 

Протягом доби в суботу, 4 січня, російські окупаційні війська чотири рази відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил, використовуючи при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. Двоє наших захисників отримали поранення.

Про це у денному зведенні повідомив речник пресцентру Міністерства оборони України Михайло Шаравара.

На Луганському напрямку, протягом 30 хвилин, бойовики з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції ОС у районі Новолуганського.

На Донецькому напрямку окупанти тричі відкривали вогонь по українських захисниках – поблизу Авдіївки, Водяного та Верхньоторецького, при цьому використовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

“Під час пересування між взводними опорними пунктами два військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої. Постраждалих було оперативно доставлено до медичного закладу та надана кваліфікована допомога”, – зазначив капітан Шаравара.

Читайте також:
Перша бойова втрата 2020-го: біля Золотого підірвалася на міні вантажівка ОС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна