Під Авдіївкою від кулі снайпера загинув боєць 92 омбр Олексій Кучкін

 

На Донеччині від кулі ворожого снайпера загинув старший солдат Олексій Кучкін із 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені кошового отамана Івана Сірка.

Як повідомляє “Новинарня“, про втрату повідомила пресслужба підрозділу 16 січня.

Зазначається, що напередодні, 15 січня, снайпер російських окупантів працював поблизу населеного пункту Каштанове. Український воїн отримав кульове поранення в голову.

“Непоправне сталося на ВОПі: Олексій чергував, чатуючи ворога. І хоч був у засобах захисту, підступний російський снайпер зробив свою підлу справу – влучив захиснику України в обличчя. Побратими намагалися швидко евакуювати Олексія, доправивши до лікарні, однак, на жаль, дива не сталося”, – переповідають обставини загибелі побратима у 92 омбр.

24-річний військовий перебував на посаді старшого стрільця механізованого батальйону.

У лавах Збройних сил України Кучкін служив уже протягом трьох років. Раніше – в 133-му окремому батальйоні охорони і обслуговування ОК “Схід”.

ДОПОВНЕНО. Олексій Кучкін (відомий також як Василевський) народився 22 березня 1995 року в селі Первухинка Богодухівського району Харківської області. Мешкав у місті Кам’янське на Дніпропетровщині область.

Місяць тому вдруге одружився. Від першого шлюбу має сина, який уже ходить до школи.

Як інформувала “Новинарня“, 15 січня, за даними штабу ОС, проросійські бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню. Була зафіксована і снайперська активність – поруч з Авдіївкою.
Селище Каштанове, де отримав смертельне поранення воїн 92 омбр, розташоване в Ясинуватському районі Донецької області, межує з територією Авдіївки.

За даними “Новинарні“, Олексій Кучкін – четверта бойова втрата Об’єднаних сил у 2020 році.

5 січня старший солдат Сергій Рацун, механік-водій із 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”, загинув від кулі снайпера біля села Жолобок на Луганщині.

Також 5 січня внаслідок підриву авто на міні в районі Хутора Вільний на Луганщині загинув боєць 130-го розвідбатальйону Сергій Дичек.

10 січня внаслідок ворожого обстрілу в зоні ООС на Донеччині загинув боєць 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу Микола Довженко.

Читайте також:
Усі загиблі на фронті 2019 року: згадаймо обличчя героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.