Зеленський відпочиває в Омані. За свої, буде зустрічатися із владою, – ОП

 

Президент України Володимир Зеленський із родиною відпочиває в Омані, куди він прибув рейсовим літаком, водночас він використає цей візит для “проведення зустрічей на найвищому рівні”.

Про це в неділю, 5 січня, повідомила пресслужба офісу президента.

“Президент Володимир Зеленський перебуває в Омані, куди він відбув разом з родиною рейсовим літаком за власні кошти. Там найближчими днями у глави держави заплановані зустрічі на найвищому рівні.
В Омані Володимир Зеленський обговорить торговельно-економічну співпрацю двох країн, зміцнення дипломатичних відносин та залучення інвестицій в Україну”, – сказано в повідомленні ОП.

Раніше цього дня одне з проросійських видань поінформувало, що президент Зеленський прибув на відпочинок в Оман та разом із сім’єю перебуває в п’ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel на узбережжі Оманської затоки недалеко від столиці країни, міста Маскат. Вартість проживання в президентському люксі цього готелю сягає 4000 євро за добу. Оприлюднено фото з готелю.
Керівник президентської охорони Максим Донець нібито прибув в Оман, щоб підготуватися до приїзду Зеленського.

Султанат Оман – держава на південному сході Аравійського півострова. Межує з Саудівською Аравією, Об’єднаними Арабськими Еміратами та Єменом. Омивається водами Аравійського моря та Оманської затоки.

Під час голосування в ГА ООН за “кримську” резолюцію в грудні Оман утримався.

Читайте також:
“Куплет із відомої пісні Путіна”: у мережі розкритикували новорічне звернення Зеленського

Суд надав ДБР доступ до комунікації “Схем” щодо мальдівського вояжу Порошенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна