Бойовики обстріляли Золоте-4 з міномета 82-го калібру. ФОТО

 

У населеному пункті Золоте-4 на Луганщині внаслідок обстрілу бойовиків пошкоджено житлові будинки.

Про це вдень 21 грудня повідомила поліція Луганської області.

“Сьогодні вранці, зі сторони м. Золоте-5 (територія тимчасово підконтрольна НЗФ “ЛНР”) бойовики з міномета калібром 82 мм обстріляли м. Золоте-4 Попаснянського району”, – ідеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілу пошкоджено шифер, димохід та два віконних скла у двох будинках місцевих мешканок по вулиці Вільна. Інформації щодо жертв та постраждалих не надходило.

На місці події працювали співробітники слідчо-оперативної групи Попаснянського відділу поліції та вибухотехніки ГУНП.

У вечірньому зведенні пресцентру штабу ОС ішлося про те, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок) противник здійснив два обстріли по позиціях Об’єднаних сил: у районі населеного пункту Кримське – із 120 мм мінометів – 12 мін; поблизу населеного пункту Зайцеве – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.
Крім того, противник обстріляв населений пункт Хутір Вільний (Золоте-4) з міномета калібру 82 мм, внаслідок чого був пошкоджений житловий будинок.

Як інформувала “Новинарня“, 1 листопада в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області завершилося дзеркальне розведення сил та засобів.

Читайте також:
На Волині та Рівненщині попрощалися з трьома військовими 14 омбр, які підірвалися біля Золотого

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна