На Волині та Рівненщині попрощалися з трьома військовими 14 омбр, які підірвалися біля Золотого

 

На Волині та Рівненщині попрощалися із загиблими військовослужбовцями 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ЗСУ молодшим сержантом Андрієм Войтовичем, молодшим сержантом Віктором Пруським та старшим солдатом Сергієм Сиротою.

Як повідомляє “Новинарня“, п’ятницю, 13 грудня, в обох областях оголошено Днем жалоби. На будівлях державних установ приспущено прапори та скасовані розважальні заходи.

Молодшого сержанта Віктора Пруського з Рівного поховали на Алеї героїв кладовища “Молодіжне” в обласному центрі.

“Україна втратила ще одного воїна, який гідно виконував свій військовий обов’язок. Певний час разом служили за контрактом, але я вже звільнився, а він залишився. Дуже позитивний був чоловік, та, на жаль, сьогодні ми з ним прощаємося”, – цитує побратима загиблого Леоніда Олексієвця видання “Армія.Інформ”.

Волинян Андрія Войтовича і Сергія Сироту провели в останню путь у селах Квітневе та Щурин Рожищенського району.

Як інформувала “Новинарня“, 9 грудня 2019 року в районі проведення операції Об’єднаних сил при виконанні бойових завдань внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців 14 омбр.
Трагедія сталася у районі населеного пункту Золоте Луганської області, коли бійці переміщалися по позиціях у межах взводного опорного пункту.

Читайте також:
Загиблі герої листопада: шість облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна