Розведення військ біля Золотого завершилося, – ООС

 

Поблизу селища Золоте-4 Луганської області завершилось дзеркальне розведення сил та засобів.

Про це в п’ятницю, 1 листопада, надвечір повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил.

“Завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Представники СММ ОБСЄ, зокрема і з використанням БПЛА, виконали верифікацію проведених нами заходів”, – сказано в повідомленні.

Водночас зазначено, що з початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції української армії з мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Впродовж поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, розведення військ біля Золотого почалося 29 жовтня. Спостерігачі СММ ОБСЄ переписали серійні номери автоматів у військових з обох сторін. Наступні заходи з розмінування тощо триватимуть до 30 днів.
Як стало відомо, селище Золоте-4 не входить у ділянку відведення сил.

Читайте також:
Поліція контролює весь периметр Золотого, – Троян

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна