“Мерзотники, пі****си, вороги України”: Ярош зреагував на обшук ДБР у волонтерки Звіробій

 

Колишній лідер “Правого сектора”, ветеран війни на Донбасі, екснардеп, провідник Української добровольчої армії Дмитро Ярош різко розкритикував дії Державного бюро розслідувань, яке провело обшук у волонтерки Марусі Звіробій.

Як передає “Новинарня“, про це Ярош повідомив у четвер, 28 листопада, на своїй сторінці у Facebook.

“По-перше, воювати із жінками – ницо. Такі дії можуть проводити тільки мерзотники, пі****си та вороги України. По-друге, теперішня влада кожного дня втрачаючи свій рейтинг, війною з патріотами України, втрачає свою, і так не дуже високу, легітимність. По-третє, все що зараз відбувається, нагадує мені спецоперацію Кремля, а отже потребує адекватних дій українського народу і патріотів у силових державних структурах”, – написав Ярош.

Також експровідник “Правого сектора” застеріг суспільство від радикальних дій у відповідь, попередивши, що загостренням ситуації в Україні скористається президент РФ Володимир Путін.

“Я вже неодноразово заявляв про те, що революціонізацією ситуації в Державі скористається Путін та його маріонетки в Україні. Йдучи на радикальні заходи, патріоти мають це усвідомлювати, бо те, що зараз є владою, геть цього не розуміє. Вона – або дурна, або ворожа Україні”, – наголосив Ярош.

Також він нагадав про загрозу повномасштабного вторгнення РФ і розкритикував президента Володимира Зеленського.

“Постійно циркулює інформація про можливе широкомасштабне вторгнення Московії в Україну. Вони до цього готуються щодня. Отже, і ми маємо бути готовими. Розраховувати на Верховного головнокомандувача та новосформовані владні структури не доводиться. Думаю, що більшість із них створять уряд України у вигнанні, “відступивши” десь до Ізраїля. Тому зараз як ніколи необхідно нарешті об’єднатися всім державницьким силам як позапарламентським, так і парламентським. Випрацювати чіткий план дій, сформувати структури, які в разі другого етапу нашої війни за Незалежність, зможуть контролювати ситуацію в Державі та відбивати широкомасштабне вторгнення ворога”, – підсумував Ярош.

Як писала “Новинарня“, вранці 28 листопада слідчі Державного бюро розслідувань прийшли з обшуками до волонтерки і добровольця Марусі Звіробій.

26 листопада Державне бюро розслідувань направило до Генеральної прокуратури України проєкт підозри народній депутатці від “Європейської солідарності” Софії Федині та волонтерці Марусі Звіробій.

Служба безпеки теж розслідує провадження щодо висловлювань народної депутатки  Федини та волонтерки Марусі Звіробій на адресу президента Володимира Зеленського про можливість його загибелі на передовій.

Нещодавно депутатка Софія Федина у спільному Марусею Звіробій відео висловила обурення спілкуванням президента Володимира Зеленського із добровольцями в Золотому на Луганщині, додавши, що президент поводиться так, ніби вважає себе безсмертним. Вона зазначила, що так розмовляти із захисниками “навіть не всі сєпари дозволяли”.

28 жовтня заступник голови Комітету ВР із питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Качура (фракція “Слуга народу”) подав до ГПУ і ДБР заяву про вчинення злочину депутаткою від “ЄС” Софією Фединою.
29 жовтня фракція “Слуга народу” всім складом вийшла до трибуни парламенту, аби закликати Верховну Раду разом з правоохоронцями і всім суспільством розібратися у ситуації, пов’язаній з висловлюваннями депутата з фракції “Європейська солідарність” на адресу президента України Володимира Зеленського.
Цього ж дня під час виступу у Верховній Раді народна депутатка від партії “ЄС”, командирка Медичного батальйону “Госпітальєри” Яна Зінкевич заступилася за колегу по фракції Софію Федину. “Слуги народу” почали кричати “ганьба”.

Читайте також:
“Уклоністи затримують воїнів”: Геращенко називає обшук у Звіробій розбудовою поліцейської держави

Ярош: Потрібні дострокові вибори, наступним президентом має стати бойовий офіцер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна