Справа бронежилетів: суд відмовився відстороняти двох посадовців Міноборони

 

Двох працівників Міністерства оборони України — заступницю начальника управління Ольгу Капінус і першого заступника начальника Головного управління розвитку та супроводу матеріального забезпечення ЗСУ Сергія Почтаренка — Печерський суд відмовився відстороняти від посад.

Про це повідомив представник Головного управління розвитку та супроводу матеріального забезпечення Збройних сил України Сергій Місюра, передає “Укрінформ”.

“Капінос і Почтаренка суддя відмовила відстороняти від посади”, – сказав Місюра.

Своєю чергою, зазначив він, справу щодо начальника відділу розробки речового майна Василя Саковця повернули на доопрацювання.

Справу щодо ще одного фігуранта “справи бронежилетів” Михайла Камарянського у середу, 20 листопада, не розглядали, і суддя пішла у відпустку, розповів Місюра.

Усім цим особам раніше оголосили підозри у так званій “справі бронежилетів”.

Як інформувала “Новинарня“, Печерський райсуд Києва заарештував на 60 днів з правом внесення 76 млн гривень застави одного з підозрюваних у цій справі – начальника Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних сил Дмитра Марченка.

13 листопада суддя відправив під нічний домашній арешт заступницю Дмитра Марченка – Ольгу Капінус.

13 листопада першому заступнику начальника Головного управління розвитку і супроводження матеріального забезпечення ЗСУ Сергію Почтаренку суд обрав запобіжний захід у виді арешту на гауптвахті з альтернативою у 76 млн 800 тис. грн. застави.

Начальнику відділу розробки речового майна Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних Сил України Василю Саковцю суд обрав міру запобіжного заходу у виді нічного домашнього арешту.

Читайте також:
“Швидко ви, хлопці, біжите до прірви”: Казанжи про політику нової влади

Хлам і фальшування: адвокат у “справі бронежилетів” розбив позиції прокурорів і суду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна