ДБР і СБУ проводять обшуки в Ужгородській міськраді

 

Служба безпеки України та Державне бюро розслідувань у вівторок, 5 листопада, проводять обшуки в Ужгородській міській раді.

Про це інформують на сторінці міськради у Facebook.

“У приміщенні Ужгородської міської ради проводяться слідчі дії працівниками ДБР та СБУ, які стосуються виділення земельних ділянок у 2014 році Ужгородською міською радою попереднього скликання”, – йдеться в повідомленні.

Як пише “Дзеркало тижня”, обшукують зокрема кабінет заступника міського голови Василя Гомоная.

За інформацією Mukachevo.net, у 2014 році він, будучи депутатом УМР та членом земельної комісії, оформив на підставних осіб без їхнього відома три земельні ділянки прощею 0,3 га. У зв’язку з цим правоохоронці відкрили провадження за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України – зловживання службовим становищем з тяжкими наслідками. Наразі обшуки провели, крім міської ради, за адресами роботи і проживання фігурантів.

Читайте також:
Підозрюваний у корупції мер Ужгорода приєднається до партії Труханова й Кернеса

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна