Підозрюваний у корупції мер Ужгорода приєднається до партії Труханова й Кернеса

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв оголосив про рішення приєднатися до партії Геннадія Труханова і Геннадія Кернеса.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Друзі, я вирішив приєднатися до команди політичної сили, яку найближчим часом спільно з мером Одеси буде розвивати мер Харкова Геннадій Кернес. Я, як і мер Харкова, вважаю, що в парламенті має бути сильне представництво місцевого самоврядування. А народними депутатами повинні обиратися фахівці, які знають проблеми на місцях і вміють їх вирішувати”, – заявив він.

Нагадаємо, прокуратура підозрює Богдана Андріїва у злочині згідно зі ч.1 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем). Зокрема, його підозрюють у махінаціях на тендері з реконструкції культурно-історичного центру “Совине гніздо”, під час якої фірма, що здійснює роботи, нібито привласнила 6,5 млн. грн. з міського бюджету.

У міськраді Ужгорода кажуть, що Андріїв до оборудок не причетний, бо тендер провели ще до його вступу на посаду.

Як відомо, напередодні мери Харкова та Одеси Геннадій Кернес і Геннадій Труханов домовилися про створення спільної партії для участі в парламентських виборах.

Читайте також:
Кернес обматюкав активістів, які протестували проти підвищення тарифів на проїзд. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна