Командування США показало штурм будинку лідера ІДІЛ

 

Центральне командування США опублікувало відео штурму будинку, де знаходився лідер терористичного угрупування “Ісламська держава” Абу Бакр аль-Багдаді.

Як повідомляє “Новинарня“, відео опубліковане в середу, 30 жовтня, на сторінці в Twitter командування.

У короткому 10-секундному ролику видно обнесену парканом будівлю і дві групи американських спецприначенців, що наближаються до нього.

“Тут ми бачимо об’єкт штурму – комплекс, де ховався Багдаді. Як я зазначав раніше, цей ізольований будинок перебував в провінції Ідліб на північному заході Сирії “, – сказав генерал Френк Маккензі.

В результаті штурму аль-Багдаді загинув. Він намагався сховатися від американських військових і активував пояс смертника. Поруч з ним знаходилися двоє дітей, вони загинули. За даними ЗМІ, вистежити терористичного ватажка допоміг один з його головних помічників.

Як інформувала “Новинарня“, Трамп показав службового пса, який брав участь у ліквідації лідера ІДІЛ.

Читайте також:
На Одещині затримали учасника ІДІЛ з українським біометричним паспортом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна