Призовників відправили до навчальних центрів ЗСУ

 

У рамках призовної кампанії зі збірних пунктів обласних військових комісаріатів урочисто відправили перші партії призовників.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Зокрема з Львівщини до навчальних підрозділів Збройних сил України скеровано перших 80 юнаків. З них 50 призовників поїхали до Житомира у навчальний центр Десантно-штурмових військ.

“Львівська область має завдання призвати і направити до Збройних сил України та інших військових формувань 690 осіб. Призов розпочався з не дуже приємної ситуації. Враховуючи, що з 1 жовтня, дня офіційного старту кампанії, щодня на медкомісію викликали близько 50 призовників, ми маємо більше ніж 1200 ухильників від військової служби. Разом із тим переконаний, що план буде виконано”, – наголосив військовий комісар Львівщини полковник Олександр Тіщенко.

Жодного зі строковиків не направлятимуть у район проведення операції Об’єднаних сил, а за тими, хто працював, зберігатиметься місце роботи, їм виплатять одноразову допомогу розміром 3000 грн.

Також до війська відправили понад 100 юнаків з Одещини.

Як повідомив військовий комісар Одеського обласного територіального центру комплектування полковник Євген Борисов, призовників відібрали практично з усіх куточків області.

Загалом під час цьогорічної осінньої кампанії до лав ЗСУ та інших військових формувань планують призвати понад 800 мешканців Одеської області.

Кілька десятків призовників відправили до підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил та Національної гвардії з Харківщини. Під час призову Харківщина направить до війська 1300 чоловіків.

Також 36 новобранців з Буковини вирушили до навчальних центрів Збройних сил на Житомирщині та Львівщині.

Як повідомляла “Новинарня“, окупанти в ОРДЛО поновили агітаційну кампанію з призову на військову службу до бойовиків.

Читайте також:

Пропаганда військової служби: в Києві вперше відбувся “Армі-Я Фест”. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна