Пішов на підвищення? Адміністрацію столиці Калмикії очолив ексголова “ДНР”

 

Депутати міста Еліста в Калмикії обрали новим головою адміністрації Дмитра Трапезникова.

Як повідомляє “Новинарня“, таке рішення прийняли в четвер, 26 вересня, на засіданні міських зборів, передає російська служба агентства “Інтерфакс”.

“Згідно з рішенням депутатів, главою став Трапезников, його кандидатуру запропонував глава Калмикії Бату Хасіков“, – сказав співрозмовник журналістів.

Зазначається, що Трапезников в 1982 році разом із сім’єю переїхав до Донецька. З 2010 по 2012 рік працював заступником голови районної ради Петровського району Донецька.

У вересні 2014 року, після початку війни, став незаконним головою “адміністрації Тельманівського району” від бойовиків “ДНР”.

Після вбивства 31 серпня 2018 року “глави ДНР” Олександра Захарченка Трапезников став виконуючим обов’язки “глави” самопроголошеної “республіки”, однак уже 7 вересня його змінив Денис Пушилін, який переміг на виборах.

Як інформувала “Новинарня“,  Трапезникову у вересні 2018 року заборонили в’їзд до “ДНР”.

Читайте також:
“Синьйор Помідор” Трапезников не влаштовує старих кандидатів на “главу ДНР”, – Казанський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна