“Синьйор Помідор” Трапезников не влаштовує старих кандидатів на “главу ДНР”, – Казанський

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

Оскільки “Л/ДНР” – це потворне породження російсько-радянського колоса, то й порядки там діють відповідні. Зараз почалася кумедна гризня серед потенційних наступників Захарченка. Різні угруповання намагаються заручитися підтримкою різних впливових людей у Москві. Пожвавилися анонімні телеграм-канали, блогери, експерти.

До народу в “народній республіці”, за старою російською традицією, не апелює ніхто. Все, як завжди, буде вирішуватись секретно, кулуарно, і переможе той, хто зуміє краще пропетляти в цій каламутній воді і переконати в своїй лояльності потрібну людину.

Усе це вже було, з поправкою на масштаби. Після смерті Леніна, після смерті Сталіна в результаті палацових інтриг до влади приходили найнесподіваніші персонажі, яких ніхто не міг уявити на чолі СРСР ще за рік до їх приходу до влади.

У Донецьку все повторюється у вигляді фарсу, але в цілому за цією ж схемою.

Зараз на перших ролях опинився жалюгідний, карикатурний, мало кому відомий [Дмитро] Трапезников, який навіть не воював і не користується в “ДНР” взагалі ніяким авторитетом.

Його кличка в Донецьку – “Синьйор Помідор”. Навіть у МММщика Пушиліна авторитет вищий.

Проте обов’язки “в.о. глави ДНР” поки виконує 37-річний курдуплик, який виглядає років на десять старшим за свій вік.

Втім, це ще не кінець. “Ташкент”, Пушилін, Ходаковський, Приходько явно офігіли від такого повороту і зараз, судячи з повідомлень із різних джерел, намагаються все переграти і зжерти Трапезникова.

В принципі, кожен з них має всі підстави вважати себе найкращою кандидатурою, ніж “Сеньйор Помідор”. Ось тільки в кулуарних інтригах далеко не завжди перемагають найкращі. Просувають зазвичай посередностей. Тих, хто керований, старанний і не дуже розумний.

У цьому сенсі Трапезников, звичайно, ідеальна кандидатура.

Читайте також:
“Менеджер Ахметова по лінії Путіна”. Хто такий Трапезников, який очолив “ДНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна