Трапезников і “Ташкент” стали нев’їзними в “ДНР”, – Чаленко

 

Колишнім “віце-прем’єрам ДНР” Дмитру Трапезникову й Олександру Тимофєєву, а також екс-“раднику глави ДНР” Олександру Казакову заборонили в’їзд до “ДНР”.
Про це повідомив колишній український журналіст Олександр Чаленко, який 2014 року втік до Росії, передає “ОстроВ”.

“Все, ні Ташкент (Тимофєєв – “Н”), ні Трапезников в найближчі роки не потраплять на територію “ДНР”. У найближчі роки туди не потрапить і Казаков. Це рішення остаточне”, – написав колабораціоніст у соцмережі.

За його словами, Тимофєєва й Трапезникова в так званій “ДНР” обвинувачують “у тотальному фінансовому, економічному і політичному безладі, розпилі і корупції”.

Як відомо, ідеться про розгром так званої “групи Олександра Захарченка” – ватажка “ДНР”, убитого 31 липня. Дмитро Трапезников, який протягом тижня називався “в.о. глави ДНР”, був одним із керівників його адміністрації, Олександр Тимофєєв на прізвисько “Ташкент” очолював “міністерство доходів і зборів ДНР” (він теж був поранений вибухом у кафе “Сепар” у Донецьку). Вони виїхали до Росії, як і радники колишнього ватажка Олександр Козаков та Олександр Пашин “Сєвєр”.

При цьому група Дениса Пушиліна, який прийшов до влади у квазіреспубліці, звинувачує Тимофєєва в розкраданнях.

Пушиліна називають ставлеником помічника Путіна Владислава Суркова.

Колишній журналіст київської газети “Сегодня”, симпатик Партії регіонів Олександра Чаленко зараз в РФ також працює на Суркова.

Читайте також:
На хуторі у Прилєпіна під Москвою засвітилися вигнанці з “ДНР”
і сербський снайпер Берич

“Синьйор Помідор” Трапезников не влаштовує старих кандидатів на “главу ДНР”,
– Казанський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна