На хуторі у Прилєпіна під Москвою засвітилися вигнанці з “ДНР” і сербський снайпер Берич

 

У мережі з’явилося фото з Росії, яке показує, де перебувають нові втікачі з ОРДО – екс-“міністр доходів і зборів ДНР” Олександр Тимофєєв з позивним “Ташкент” та колишній радник ватажка бойовиків “ДНР” Олександра Захарченка Олександр Казаков.
Російський письменник та екс-бойовик Захар Прилєпін заявив, що Тимофєєв і Казаков приїхали до нього на підмосковний хутір Лапіно.

“8-го числа у мене на хуторі в Лапино відбувається зустріч друзів Олександра Захарченка, “ополченців”, військових кореспондентів… Плануємо зустрітися, згадати і прочитати вірші”, – написав він у соцмережі.

На фото видно, як за столом на зустрічі з журналістами сидять “Ташкент” (із перебинтованими руками) й Казаков (крайній праворуч).

Ліворуч від Тимофєєва – сербський найманець “ДНР”, сумновідомий снайпер Деян Берич (Декі), який представляв на зустрічі свою книжку.

Як повідомляла “Новинарня“, після вбивства так званого “глави ДНР” Олександра Захарченка в Донецьку фактично “розгромили” його угруповання. Зокрема, втратили посади і виїхали до Росії екс-“міністр зборів і доходів” Тимофєєв, який зазнав поранень під зас замаху на Захарченка, радники колишнього ватажка Олександр Козаков і Олександр Пашин “Сєвєр”.
При цьому група Дениса Пушиліна, який прийшов до влади у квазіреспубліці, звинувачує Тимофєєва в розкраданнях.
Дениса Пушиліна називають ставлеником помічника Путіна Владислава Суркова.

Читайте також:
Російський письменник-терорист Прилєпін залишає посаду “замкомбата” в “ДНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна