Українка Ірина Ніколі вийшла у фінал конкурсу “Міс Італія 2019”. ФОТО

 

20-річна українка Ірина Ніколі (Iryna Nicoli) стала фіналісткою італійського національного конкурсу краси “Міс Італія 2019”.

У попередньому відборі вона виграла титул “Miss Miluna Lombardia”, пише в мережі Facebook голова Християнського товариства українців в Італії”, координатор оргкомітету “Євромайдан Рим” Олесь Городецький.

Як повідомляє офіційний сайт конкурсу, Ірина народилася в Чернівцях (Україна), а зараз проживає в містечку Алта Валле Інтеві, в провінції Комо (Італія).

На даний час вона навчається в університеті у Швейцарії, на факультеті економіки та менеджменту.

Ірина займалася карате (коричневий пояс), плаванням, лижним спортом, тенісом, із семи років грає на саксофоні. Знімалася в другорядних ролях в кіно – у фільмі “Murder Mystery”.

Фінал конкурсу краси буде транслюватися в прямому ефірі на каналі RAI Uno 6 вересня, о 21.15. Ірина Ніколі виступатиме під номером 52.

“Щоб підтримати Ірину, необхідно проголосувати за неї, надіславши число 52 на номер, вказаний під час трансляції”, – пише Олесь Городецький.

Читайте також:
“Русская красавица”. У фіналі “Міс Україна” бере участь модель із Криму, яка змагалася в РФ

“Міс Україна-2018” зі скандалом дискваліфікована. Нову “королеву” оберуть постфактум

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна