“Міс Україна-2018” зі скандалом дискваліфікована. Нову “королеву” оберуть постфактум

 

Переможниця конкурсу краси “Міс Україна-2018”, 23-річна киянка Вероніка Дідусенко дискваліфікована, організатори визначать іншу “королеву краси”.

Про це в понеділок, 24 вересня, на прес-конференції в Києві заявила виконавчий директор оргкомітету “Міс Україна” Вікторія Кіосе, передає “Ліга”.

“Сталася несподівана історія для нас. Вона (Дідусенко) порушила правила і надала недостовірну інформацію”, – зазначила Кіосе.

За словами організаторки, перш ніж подати заявку на участь у конкурсі, всі учасниці підписують згоду з правилами проведення конкурсу “Міс Україна”.

“Вероніка Дідусенко надала недостовірну інформацію, підтверджуючи, що не перебувала у шлюбі та не має дітей. У зв’язку з цим найближчим часом тим же складом журі буде переобрана “Міс Україна”, – зачитала Кіосе офіційну заяву.

Юрист Масі Найєм додав, що організатори після проведення конкурсу отримали підтвердження того, що Вероніка була заміжня і в неї є дитина.
Про її сімейний стан організаторам вже після закінчення конкурсу повідомили журналісти, які проживають в одному районі з власницею корони.

За словами Найєма, з боку Вероніки заперечень щодо дискваліфікації не було.

Оголошення імені нової “Міс Україна” відбудеться під час телеверсії фіналу конкурсу в неділю, 30 вересня.

Конкурс “Міс Україна” відбувається щороку, починаючи з 1991-го.
23-річна Вероніка Дідусенко перемогла у фіналі, що відбувся 20 вересня 2018 року. Крім корони, вона отримала головний приз – 300 тис. грн.
“Я не очікувала цієї перемоги. Я вдячна своїй родині і всім друзям”, – сказала вона.
Дівчина будує кар’єру у сфері фінансів та інвестицій, паралельно працює моделлю у агентствах Парижа та Мілана, представляє бренди Maison Margela і Escada.

Переможниця конкурсу “Міс Україна” має представити нашу країну у фіналі “Міс світу” в Китаї.

Читайте також:
“Русская красавица”.
У фіналі “Міс Україна” бере участь модель із Криму, яка змагалася в РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна