Полторак підписав указ про виплату військовим премій до Дня Незалежності

 

Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про виплату премій військовослужбовцям Збройних сил до Дня Незалежності України.

Про це міністр у вівторок, 20 серпня, повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Підписав наказ про виплату грошової премії військовослужбовцям Збройних сил з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України. Військовослужбовці, зокрема й строкової служби, та курсанти отримають по 1 тисячі гривень, військовослужбовці, які у 2019 році залучалися до виконання завдань в складі підрозділів Об’єднаних сил, та ті, що наразі захищають територіальну цілісність держави на Сході — по 2 тисячі гривень”, — повідомив очільник оборонного відомства.

Як інформувала “Новинарня“, 9 липня президент Зеленський офіційно заявив, що військового параду на День Незалежності не буде. За його словами, в цьому році гроші, які могли бути виділені на проведення військового параду, перерахують українським військовим як премії.

Читайте також:
Військові лікарі пожертвували премію пораненому медику 72 омбр

“Візуалізували колони”: ветерани провели репетицію “народного параду” в Києві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна