Завтра в Києві попрощаються з Тимчуком. ЧАС, МІСЦЕ

 

Завтра, 22 червня, відбудеться прощання з координатором групи «Інформаційний спротив», народним депутатом Дмитром Тимчуком.

Попрощатися з ним можна буде в київському Будинку Офіцерів за адресою вул. Грушевського, 30/1. Час церемонії – з 10.00 до 11.00 годин.

Похорон відбудеться в той же день, в місті Бердичів Житомирської області.

Як інформувала “Новинарня“, народного депутата Дмитра Тимчука знайшли застреленим у своїй квартирі 19 червня.

Головною версією смерті Тимчука прокуратура називає самогубство. Разом із тим, у МВС не виключають, що Тимчука було вбито, однак розглядають і інші версії, серед яких – необережне поводження зі зброєю. Справа відкрита за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Найближчі люди і сусіди нардепа стверджують, що він останнім часом був у депресії, – саме тому ще розглядають версію про навмисне самогубство.

Дружина Тимчука каже, що в день трагедії він не чистив зброю, як інформували спочатку, а “грався” з нею, вставляв, виймав магазин, пересмикував затвор, стріляв холостими, – жінка просила його припинити, але він не слухав. Коли вона відвернулася, почула постріл.

Читайте також:
Зеленському пропонують нагородити Тимчука посмертно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.