Був у депресії та грався зі зброєю – ЗМІ розповіли нові деталі загибелі Тимчука

 

Відомий військовий журналіст і нардеп Дмитро Тимчук помер внаслідок пострілу з нагородного бойового Форт-17.

Відповідну інформацію поширюють українські журналісти.

Найближчі люди і сусіди нардепа стверджують, що він останнім часом був у депресії, – саме тому ще розглядають версію про навмисне самогубство.

Дружина Тимчука каже, що в день трагедії він не чистив зброю, як інформували спочатку, а “грався” з нею, вставляв, виймав магазин, пересмикував затвор, стріляв холостими, – жінка просила його припинити, але він не слухав.

Коли вона відвернулася, почула постріл.

Зараз проводяться необхідні експертизи, серед яких, крім іншого, аналізують і змиви з рук дружини, щоб точно встановити, чи не причетна вона до інциденту.

Журналісти зазначають, що в середу о 12:15 до поліції надійшло повідомлення від громадянина Копитько О. В. Саме він повідомив, що до нього за допомогою звернулася дружина Тимчука, яка за годину до того виявила свого чоловіка в квартирі з вогнепальним пораненням голови.

Попередньо встановлено, що під час чищення зброї депутат випадково вистрелив собі в голову з травматичного пістолета Форт-17Р – пістолет пристосований для стрільби патронами, що споряджені еластичними кулями несмертельної дії й призначений для самооборони цивільного населення.

Відзначається, що справу відкрили за статтею про умисне вбивство, проте, її незабаром мають додатково кваліфікувати з позначкою “самогубство” або “необережне поводження зі зброєю”.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленському пропонують нагородити Тимчука посмертно.

Читайте також:
У Києві загинув народний депутат Дмитро Тимчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна