На Донбасі загинув старшина “Айдару” Олександр Пузиков з Нікополя

 

 

Стало відоме ім’я українського військового, який загинув унаслідок бойових дій 24 травня.

Це старшина Пузиков Олександр Юрійович, 1986 року народження, з міста Нікополь Дніпропетровської області.

Про смерть воїна повідомила Нікопольська міськрада.

Олександр служив у військовій частині А3488, 24-й окремий штурмовий батальйон “Айдар” 53-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

“Загинув 24.05.2019 р. при виконанні службових обов’язків в зоні проведення операціі об’єднаних сил в Донецькій області.
Співчуваємо рідним та близьким”, – ідеться в дописі.

Пузиков Олександр Юрійович народився 8 травня 1986 року в Нікополі.

Закінчив Нікопольський профтехліцей №42 за фахом електрозварника. З 2004-го по 2013 рік проходив військову службу у в/ч А1314 “Е” Дніпропетровська на посадах водія, командира відділення, заступника комвзводу, старшини роти. У 2008—2009 по. — у складі українського миротворчого контингенту в Косові.
Після звільнення з військової служби з 2013-го по 2016 рік працював у 2-й ДПРЧ МНС м. Дніпро, старший водій.
Надалі повернувся на військову службу.

Залашилися дружина й маленький син.

Олександр Пузиков Олександр-Пузиков Олександр Пузиков - МНС
<
>

Раніше речник Міноборони інформував на брифінгу, що загиблий 24 травня український герой – 1986 року народження.

Як відомо, батальйон “Айдар” воює на на Горлівському напрямку.

За даними “Новинарні“, Олександр Пузиков – восьма бойова втрата Збройних сил України в травні 2019 року.

1 травня під час бойового зіткнення поблизу села Миколаївка (Волноваський район) на Донеччині отримали важкі поранення три морпіхи взводу розвідки 137 ОБМП 35 ОБрМП. Командир взводу Іван Сакаль помер 6 травня – після п’ятьох діб перебування в комі та кількох операцій у реанімаційному відділенні обласної лікарні ім. Мечникова в Дніпрі.

Його побратим Денис Козьма опинився на боці бойовиків, про його долю кілька днів не було відомостей. Тіло загиблого віддали українській стороні 8 травня.

7  травня на спостережному посту біля смт Південне на Горлівському напрямку від вогнепального поранення зі снайперської зброї поліг командир відділення 2-ї “афганської” штурмової роти 24 ошб “Айдар” 53 омбр Сергій Дрогін.

8 травня в бою під селом Павлопіль, неподалік від Маріуполя, загинув командир десантно-штурмового відділення 79 одшбр Володимир Коваль.

14 травня у Попаснянському районі Луганської області від кулі снайпера загинув боєць 46-го окремого батальйону спецпризначення “Донбас-Україна” ЗСУ Антон Безверхній із позивним “Пітбуль”.

16 травня на Приазов’ї, біля села Водяне, під час ведення двостороннього бою загинув навідник 79 одшбр прапорщик Василь Джус.

22 травня в лікарні Мечникова в Дніпрі помер солдат 10 огшбр Роман Досяк, якого поранили на Луганщині під Кримським 18 травня.

Читайте також:
За час російської агресії на Донбасі загинули 2973 українські воїни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна