У бою під Горлівкою загинув боєць 24-го ошб “Айдар” Сергій Дрогін

доповнено

У вівторок, 7 травня, в бою під Горлівкою на Донеччині загинув військовослужбовець 24-го окремого штурмового батальйону “Айдар” 53-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Сергій Дрогін, позивний “Скіф”.

Про смерть побратима повідомляє ФБ-сторінка 24 ошб “Айдар”.

“7 травня 2019 р. від ворожої кулі, при захисті Батьківщини загинув старший солдат Дрогін Сергій Олександрович. Хоробрий воїн, вірний товариш, відданий своїй справі патріот. Висловлюємо щирі співчуття родині та друзям героя”, – ідеться в повідомленні.

За повідомленням прес-центру штабу ООС, біля смт Південне на Горлівському напрямку ворог вів обстріл зі снайперської зброї.

Загиблому було 32 роки.

Сергій Дрогін народився 22 грудня 1986 року. Мешкав у Сєвєродонецьку на Луганщині.

Служив у 2-й “афганській” штурмовій роті 24 ошб “Айдар” 53 омбр.

“Айдарівець” Сергій Дрогін – друга бойова втрата Об’єднаних сил у травні.

Як повідомляла “Новинарня“, 6 травня у шпиталі Дніпра помер 24 річний старший сержант Іван Сакаль, командир взводу розвідки 137-го окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ. Він був поранений 1 травня поблизу Новотроїцького.

Читайте також:
15 загиблих українських героїв квітня. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна