Командувач ООС Сирський побував на “передку”, де знищили ворожі укріплення з детонацією

 

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський оглянув вогневі позиції підрозділів Збройних сил та Нацгвардії України у складі ОС, безпосередньо на передньому краї ознайомився з тактикою і характером дій ворога, потребами наших бійців, побутовими умовами.

Про це 19 травня повідомив прес-центр штабу ОС.

Сирський “також конкретизував завдання щодо відповіді на ворожі провокації і реагування на загострення обстановки”, ідеться в повідомленні.

Військовослужбовці розповіли про бойові зіткнення на ділянці.

“Нещодавно противник відкрив вогонь із крупнокаліберного кулемета, створивши загрозу для життя наших воїнів. Командир відділення молодший сержант з позивним «Процес» відповів точним пуском з протитанкового ракетного комплексу. Пряме влучання ракети у бійницю укріпленої позиції незаконних збройних формувань припинило ворожий вогонь. Детонація боєприпасів, пожежа та руйнування ворожих укріплень нейтралізували загрозу”, – інформує прес-центр.

Дещо раніше на наших захисників намагався полювати російський снайпер, але сам став ціллю української контрснайперської групи.

Олександр Сирський високо оцінив роботу командирів, навченість та організованість бійців і зазначив, що ця ділянка фронту — в надійних руках.

За різними ознаками, ідеться про Луганський напрямок на північ від Зайцевого – до Світлодарської дуги (там воює БТГр полку “Азов” НГУ).

Читайте також:
Операцію Об’єднаних сил замість Наєва очолив Сирський

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна