Окупанти чотири рази обстріляли позиції ЗСУ на Донецькому напрямку

 

Від початку поточної доби, станом на 11:00, російсько-окупаційні війська здійснили чотири прицільні обстріли позицій захисників України на Донецькому напрямку.

Про це сказав на брифінгу у четвер, 16 травня, речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

“Від початку поточної доби, станом на 11:00, російсько-окупаційні війська здійснили 4 прицільні обстріли позицій захисників України на Донецькому напрямку. За наявною інформацією, втрат серед наших українських героїв від початку поточної доби внаслідок ворожих обстрілів немає”, — зауважив він.

Гуцуляк повідомив, що відразу з опівночі окупанти здійснили мінометний обстріл наших оборонців Новотроїцького. З напрямку від окупованого Докучаєвська російсько-окупаційні війська протягом півгодини випустили п’ять мін 82-го калібру, супроводжуючи обстріл вогнем з АГС та стрілецької зброї. Окупанти вели також прицільний обстріл наших позицій з гранатометів та стрілецької зброї в районі Богданівки, по позиціях оборонців Павлополя.

“Після відносного затишшя, російсько-окупаційні війська з 10:35 розпочали обстріл наших оборонців Водяного. “Від окупованого села Азов противник випустив 6 мін калібру 82 мм”, — йдеться у повідомленні.

Захисники України адекватно придушували ворожу збройну активність.

Читайте також:
Бійці 10 огшбр “одягнули” у вишиванку БМП. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна