Україна модернізувала 30 літаків для ЗСУ, – Полторак

 

Підприємства українського оборонного комплексу відремонтували та модернізували протягом останніх років майже 30 літаків для потреб Збройних сил України.

Як повідомляє “Новинарня“, про це під час перебування на Львівському Державному авіаційно-ремонтному заводі наголосив Міністр оборони України Степан Полторак.

Під час спілкування з колективом підприємства глава оборонного відомства підкреслив, що завод зробив значні кроки вперед у своєму розвитку.

— За останні роки ви відремонтували та провели часткову модернізацію майже 30 літаків для Збройних Сил України. Зараз ми не тільки ремонтуємо наші літаки, ми навчилися проводити модернізацію за рахунок наших комплектуючих — це дуже важливий елемент у підвищенні бойових спроможностей Повітряних Сил. І сьогодні завод працює саме в такому режимі — ремонт і модернізація з комплектуючих, які виготовляються в Україні, — зазначив Міністр оборони.

Степан Полторак також додав:

— Сьогодні ми вийшли на фінішній етап домовленостей щодо проведення повної модернізації літаків за допомогою іноземних партнерів на базі Львівського Державного авіаційно-ремонтного заводу. Наразі ми працюємо над тим, аби до кінця визначитися з пріоритетами та необхідними обсягами робіт щодо проведення модернізації. І з початку наступного року приступимо до цієї роботи, в мене жодних сумнівів немає, — підкреслив міністр.

Як інформувала “Новинарня“, Полторак відреагував на слова Коломойського про “громадянський конфлікт” на Донбасі.

Читайте також:
ЗСУ отримали 120 нових зразків техніки, що раніше не були на озброєнні, – Полторак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна