Полторак відреагував на слова Коломойського про “громадянський конфлікт” на Донбасі

 

Міністр оборони України Степан Полторак відреагував на слова олігарха Ігоря Коломойського про те, що на сході України “громадянська війна або конфлікт”.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, передає “Ліга”.

“Я б не хотів давати оцінку пану Коломойському, тим більше, що з початку агресії Росії проти України він дуже багато допомагав ВСУ, проте я, чесно кажучи, також був здивований. Адже вважав, що в Україні немає жодної людини, яка би так думала (як Коломойський, — “Н”) “, — сказав Полторак.

Як повідомляла “Новинарня“, близький до новообраного президента Володимира Зеленського український олігарх Ігор Коломойський сказав, що війна на сході України – це “громадянський конфлікт”.
“… можна сказати і громадянська війна, але це занадто глобально, а це громадянський конфлікт”, — вважає він.
За його словами, на сході України “воюють українці з українцями”, а Росія “підтримує одну частину українців і якби її не було, то українці уже давно помирилися”.

Читайте також:
Коломойський розповів, як Аваков вболівав за Зеленського на виборах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна